Voor wie denkt dat prepaid alleen maar geschikt is om te bellen en te sms’en die komt bedrogen uit, want met prepaid is het net zo goed mogelijk om op je mobiel te internetten als dit met een abonnement mogelijk is. Dat is natuurlijk ook logisch, want als dit niet mogelijk zou zijn met prepaid zouden veel mensen waarschijnlijk toch eerder kijken voor een kleine abonnementje dan nu het geval is. Er zit bij de goedkoopste prepaid aanbiedingen echter niet standaard data om mobiel te internetten, dus als je gebruik wilt maken van prepaid internet moet je dit er nog wel zelf bij kopen.

Hoe werkt prepaid internet?

Prepaid internet werkt in principe hetzelfde als de andere diensten waar je gebruik van kunt maken met je mobiele telefoon, alleen dien je prepaid internet dus wel apart aan te schaffen. Dit doe je in bundels. Deze bundels koop je dan voor een vaste periode en binnen deze vaste periode kun je dan prepaid internetten tot je data op is. Bundels zijn vaak los te koop voor periodes van een dag, een week en een maand. Prepaid internet is dus niet onbeperkt, maar de data die je bij een bundel krijgt is vaak wel heel ruim en dus kun je een behoorlijk tijd internetten op je mobiel.

Prepaid internet bundels

Bij de providers op onze hoofdpagina kun je een losse prepaid internet bundel kopen. Zeker als je kijkt naar de bundels voor mobiel internet die Tele2 en Simyo aanbiedne zie je dat je voor een zeer laag bedrag toch flink wat kunt internetten. Zo zie je dus dat je met prepaid nergens in belemmerd wordt en mogelijkheden genoeg hebt.