Door de provider te vergelijken zie je snel welke provider je zou moeten kiezen voor de goedkoopste prepaid aanbieding. Misschien heb je wel een bepaalde voorkeur voor een provider, dat kan natuurlijk ook. Maar je ziet nu in elk geval welke prijzen er gelden en hoe deze zich verhouden tot die van de overige providers.

Alleen goedkope providers en aanbiedingen

We hebben niet alle providers in het overzicht verwerkt, maar alleen de providers met goede aanbiedingen. Je ziet dat de prijzen over het algemeen toch wel redelijk op elkaar lijken, een uitzondering natuurlijk daar gelaten. Wellicht dat je dus juist voor de uitzondering kiest, aangezien je hiermee zeker de goedkoopste aanbieding hebt.

Beltegoed

Natuurlijk is het erg lekker dat er providers zijn waarbij je beltegoed gratis cadeau krijgt. Vandaar dat we dit ook in het prepaid overzicht hebben gezet, zodat je kunt zien of er sprake is van een bepaalde aanbieding van een provider of niet. Aanbiedingen zijn altijd handig en zeker als er gratis beltegoed bij komt kijken is dat dus zeker iets waar je gebruik van zou kunnen maken.