Als je gaat vergelijken hoe de tarieven van een sim only abonnement zich verhouden tot de tarieven van de goedkoopste prepaid provider zie je al grote verschillen. Waar voor een prepaid belminuut zelfs een tarief van 30 cent kan worden gevraagd is dit bij een sim only abonnement slechts 3 cent in de meeste gevallen. In elk geval wel bij de providers die wij voor je vergelijken onderaan de hoofdpagina.

Tarief abonnement tot wel 10 keer goedkoper

Je ziet dus dat je tot wel 10 keer goedkoper uit kunt zijn wat tarieven betreft met een abonnement. Nou is het wel direct zo dat je met een abonnement veel belminuten neemt en dan is het natuurlijk maar de vraag of je deze ook echt nodig hebt op maandelijkse basis. Wat wel zo is is dat je voor bijvoorbeeld 100 belminuten slechts 3 euro betaalt. Stel dat je 1 keer in de 3 maanden 10 euro aan prepaid beltegoed opwaardeert zit je gemiddeld ook aan zo’n 3 euro per maand, maar dan kun je uiteraard wel veel minder bellen. Een abonneemnt lijkt dus duidelijk de voordeligste oplossing te zijn. Wil je een sim only abonnement kopen, dan kun je hiervoor in feite dezelfde goedkope providers als voor prepaid benaderen.

Maak de afweging tussen abonnement en prepaid

Maak de afweging tussen een abonnement en prepaid, want zoals we hierboven schetsen is in jouw geval een sim only abonnement wel de beste optie. De 3 goedkoopste providers staan voor je in een overzicht, zodat je ziet wat ze je qua abonnementen allemaal aanbieden.